Dulceata de prune

de marcela1979 in Dulceata / Gem, 29 Oct 2013 | 806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg prune
  • 3 kg zahar
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de prune:

Prunele se spala si se scoate samburele.Intr-o cratita se pun prunele ,se pune zeama de lamaie si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand s-au inmuiat se pune zaharul si se lasa sa fiarba pana este gata.Se amesteca sa nu se prinda de fund.Se verifica daca este gata si apoi se pune in borcane curate si sterilizate.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dulceata de prune 273048
retete culinare - Dulceata de prune 273049
retete culinare - Dulceata de prune 273050
retete culinare - Dulceata de prune 273051
retete culinare - Dulceata de prune 273052
retete culinare - Dulceata de prune 273053
retete culinare - Dulceata de prune 273054

COMENTARII (11)

MonaMimi 1

29.10.2013, 17:22

Panacris 1

29.10.2013, 17:53

Rocsi 1

29.10.2013, 20:04

Buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!