Dulceata de rubarba

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 21 Iun 2015 | 8516 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

21.06.2015, 18:10

super

- Andreea - 1

21.06.2015, 18:11

Valclaudia 1

21.06.2015, 18:12

n-am facut dulceata dar in prajituri am folosit rubarba. E placuta la gust, acrisoara

botcrina 1

21.06.2015, 18:17

Interesant!

-Licurici- 1

21.06.2015, 18:21

O sa incerc si eu

MotanLaOale 1

21.06.2015, 18:33

mirela0911 1

21.06.2015, 18:44

O singura data am folosit rubarba la o praji, de atunci nu am mai mancat! Cred ca e buna si dulceata!

Gherca Daniela 1

21.06.2015, 19:04

Adele 1

21.06.2015, 19:24

Merisor 1

21.06.2015, 19:31

N-am facut, n-am mancat, sa-mi dai tu

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 19:52

Ma mai gandesc, merisor )

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 19:52

Multumesc tuturor!

Aletta 1

21.06.2015, 20:16

As gusta un pic

miki_a 1

21.06.2015, 20:23

Da, am facut si eu si stiu cat e de buna, dar nu curat tijele si nici nu sterlizez borcanele. Coaja contine multa pectina (ceea ce face si leaga sosul, jeleul) naturala.

diaconta 1

21.06.2015, 20:30

Buna si aromata

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 20:41

Ela, eu nu am mai facut pana acum si am vazut la Cleme ca a curatat coaja...la fel mi-a zis si o doamna cand le-am cumparat. Intr-adevar, a fiert foarte repede.

MOKUSKA 1

21.06.2015, 22:04

Moni_alex 1

21.06.2015, 22:12

buna!

poa 1

21.06.2015, 22:50

Si eu am facut dulceata de rubarba, dar nu am curatat tijele. Iese foarte buna, dulce-acrisoara!

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:03

Chiar trebuie sa incerc

Gicuta 1

22.06.2015, 08:30

Andra_Constantinescu 1

22.06.2015, 09:24

Multumesc tuturor inca o data!

Panacris 1

22.06.2015, 17:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici si pere