Dulceaţă de rubarbă (rubarbăr, rubarbură, revent)

de miki_a in Dulceata / Gem, 19 Iun 2015 | 8909 vizualizari

COMENTARII (18)

Gicuta 1

19.06.2015, 06:25

-Licurici- 1

19.06.2015, 07:00

Merisor 1

19.06.2015, 07:24

Cred ca-i minunata! N-am mancat pana acum.

Catalina L 1

19.06.2015, 07:26

buna tare

anca_rm 1

19.06.2015, 07:45

ce buna trebuie sa fie , nu am mancat niciodata

MotanLaOale 1

19.06.2015, 08:41

miki_a 1

19.06.2015, 09:57

Multumesc dragilor! Este o dulceata foarte buna,( parerea mea), nu as putea sa o compar cu alta, se face in diverse combinatii (mai mult cu capsuni, flori de soc) si nu necesita mult timp de fierbere!

Gherca Daniela 1

19.06.2015, 10:49

simona72 1

19.06.2015, 11:29

Foarte buna! Intr-un singur an am facut si eu...

miki_a 1

19.06.2015, 13:35

Multumesc fetelor!

- Andreea - 1

19.06.2015, 19:43

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:22

Chiar asfi curioasa sa gust Si eu folosesc dulceturile pentru a-mi prepara un delicios iaurt de casa cu fructe .Este varianta rapida si sanatoasa preferabila iaurturilor cu fructe pline de conservanti si substante dubioase din comert

miki_a 1

20.06.2015, 10:02

Multumesc Andreea!

miki_a 1

20.06.2015, 10:07

Mihaela, , e o dulceata buna, buna, se face cu precadere in Ardeal , (am vazut in reportaje ca ii este oferita in dar Printului Charles). Eu o consider o delicatesa iar daca ar fi sa o compar cu o dulceata, ar fi cea de nuca. Are la fel de mult sirop dulce, cu gust de caramel.

mirela0911 1

21.06.2015, 16:35

Nu am mancat niciodata, cred ca e tare buna!

miki_a 1

21.06.2015, 21:01

Da Mirela, e o dulceata foarte buna! Daca ai ocazia (gasesti rubarba in Kaufland si in Lidl) sa o pregatesti! Eu ti-o recomand cu drag!

diaconta 1

21.06.2015, 21:31

Bravo Ela Eu nu am pegatit dulceata dar era o vreme cand faceam mereu compot si tare ne placea.Are un gust interesant,putin acrisor si aromat.

miki_a 1

21.06.2015, 22:26

Multumesc Dia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de zmeură