Dulceata de visine

de Angelina_Elena in Dulciuri, 22 Iun 2013 | 3388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg visine fara samburi
  • 4,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Spalam visinele, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare.

Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam 3 ore pana lasa zeama sau pana a doua zi.

Le punem apoi la fiert pe ochiul de la aragaz.

Fierbem dulceata de visine pana cand zeama lasata se ingroasa.

Punem dulceata de visine in borcanele spalate si sterilizate.

Inchidem capacele ermetic si lasam borcanele cu dulceata de visine cu gura in jos, invelite in paturi pana a doua zi.

E minunata, dulce-acrisoara!

TIPS-URI

1

Pentru a incerca daca dulceata de visine e fiarta destul punem o lingura de dulceata pe o farfuriuta si lasam sa se raceasca pentru a vedea daca are consisteta dorita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Angelina_Elena 1

23.06.2013, 12:04

multumesc Crisulina!

Rocsi 1

23.06.2013, 13:09

Ce bunatate. As vrea si eu sa fac dar sa vad ce visine reusesc sa gasesc

Angelina_Elena 1

23.06.2013, 14:21

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi cu smantana si dulceata de visine