Dulceata de visine

de Cornelia89 in Dulceata / Gem, 6 Iul 2013 | 1080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 1,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar.

Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn.

Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o lingura de lemn , ceva ce aveti la indemana.

Am lasat la fiert 4 ore pana s-a inchegat compozitia (eu am verificat cu o lingura am pus un pic de zeama si am lasat sa vad daca se leaga).

Mie mi-au iesit  4 borcane de 400 gr si un borcan de 800 gr.

-se opreste focul si umpleti borcanele , eu am folosit un polonic .

- am pus dulceatza fierbinte in borcane si am infiletat bine capacele

-cand se racesc de tot se depoziteaza intr-un loc racoros.

 

TIPS-URI

1

mi-am facut singura etichetele

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dulceata de visine 242337
retete culinare - Dulceata de visine 242338
retete culinare - Dulceata de visine 242339
retete culinare - Dulceata de visine 242340
retete culinare - Dulceata de visine 242341

COMENTARII (11)

Rocsi 1

06.07.2013, 20:48

Foarte, foarte bun. Am facut si eu saptamana asta si a iesit o bunatate

merisor 1

06.07.2013, 20:49

Preferata mea!

diaconta 1

06.07.2013, 21:46

foarte buna
bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21