Dulceata de visine

de ramo_cata in Dulceata / Gem, 29 Iun 2010 | 2246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinile,se scot samburii (cu ajutorul unui aparat special sau a unui ac de siguranta :) )..se aseaza intr-o cratita,un rand de visine,un rand de zahar..se da cratita la frigider pana a 2 a zi...

A doua zi se pune la fiert .... pana incepe sa fiarba si sa se mai duca din spuma sa stati langa ea daca nu vreti sa murdariti aragazul ,asa cum am facut eu:) din cand in cand se spumeaza si se amesteca in cratita...se fierbe la foc mic circa 2 ore...eu am fiert-o cam 2 ore si jumatate,m-am luat cu vorba la telefon cu cumnata mea si am comis-o:) trebuia sa  o fierb cam maxim 2 ore,este un pic cam grosuta dar sunt sigura ca la iarna cu clatite va fi excelenta...

spor la treaba!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dulceata de visine 39455
retete culinare - Dulceata de visine 39456

COMENTARII (31)

lia maria 1

29.07.2010, 09:11

Cu scuzele de rigoare pentru intarzaiereLA MULTI ANI ! multa fericire, bucurii si impliniri

Oana 1

29.07.2010, 09:25

Inca o data La multi ani, Ramonika!

ramo_cata 1

30.07.2010, 01:57

va pup ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55