Dulceata de visine

de Julie in Dulceata / Gem, 5 Iul 2010 | 6261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 1 kg zahar
  • 400 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Spalam visinele ,le rupem coditele si le scoatem samburii cu dispozitivul special sau cu un ac de siguranta. Le asezam apoi intr-o sita sa se scurga foarte bine de zeama.

Punem apa cu zaharul la foc si lasam sa fiarba pana cand se formeaza un sirop gros. Adaugam apoi visinele si lasam sa fiarba in continuare, la foc mic. Adunam din cand in cand spuma care se formeaza deasupra.

Dulceata va fi gata in aprox o ora si  jumatate. O punem fierbinte, in borcanele sterilizate si uscate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

07.07.2010, 00:43

super ce bine arata si eu vreau un pic nu un borcannota 10 si aici

Julie 1

07.07.2010, 09:06

Multumesc NadinaDoar un pic vrei?!

lira 1

11.07.2010, 23:21

felicitari pentru prezentare. Poze de fotograf profesionist!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de corcoduse