Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un deliciu :)
Spalam si curatam visinele de codite si de samburi, adaugam zaharul si le pastram la rece peste noapte. A doua zi asezam vasul pe foc, la flacara mica, adaugam crengutele de menta si fierbem dulceata pana ce siropul format este suficient de dens. O turnam fierbinte in borcanelele spalate si uscate in prealabil si strangem bine capacele.
Asezam borcanelele, pentru 15 minute aproximativ, cu capacele in jos, pe o suprafata plana. Dupa racirea completa se dopoziteaza intr-un loc racoros.
1
La aceasta cantitate, a fost foarte dulce, pentru gusturile mele. Desi proportia este de 1 kg de zahar la 1 kg de fructe, mi se pare exagerat de mult. Dar, fiecare adapteaza cantitatile in functie de gust.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult