Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am pus apa si zaharul pe foc(timp de 60min).
Am cules florile de pe ciochine, apoi le-am lasat cateva minute in apa pt a iesi toate ganganiile. Le-am spalat bine in cateva ape dupa care le-am adaugat in oala in care am pus apa si zaharul(dar asta numai dupa ce a fiert 60min).
Am dat la foc mic si am lasat asa pana cand a devenit ca o gelatina,am adaugat si sucul de la lamai si am mai lasat 5min dupa care am dat la o parte de pe foc.
Am pus dulceata fierbinte in borcanele dupa care le-am pus in cuptor cam 20min.Le-am lasat in cuptor pana a doua zi,dupa care le-am depozitat in camara.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult