Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata , se scot din apa si pastram cam 100 ml din apa in care au fiert cartofii.Ceapa se curata,se taie marunt si se pune la calit in 1-2 linguri de ulei si un praf de sare.Dupa 3-4 min adaugam peste ceapa si condimentele si cartofii si amestecam usor.Punem peste, rosiile cubulete si cei 100 ml din apa in care au fiert cartofii si mai lasam pe foc 2-3 minute.Cand sunt gata oprim focul si presaram deasupra patrunjelul tocat marunt.Se servesc imediat alaturi de roti ( paine indiana http://www.bucataras.ro/retete/roti-paine-indiana-37942.html ) .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult