Eclere

de madalina27 in Prajituri, 13 Noi 2010 | 7495 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

13.11.2010, 10:53

bun venit, Madalina.
vreau si eu ecere

Rocsi 1

13.11.2010, 10:59

bun venit...vreau unul

euntaru 1

13.11.2010, 11:00

corina241 1

13.11.2010, 11:02

bine-ai venit!!!stai sa vezi ce este aici...nu te vei mai dezlipi de calculator
si totusi..un ecler se poate?

RuxyRux 1

13.11.2010, 11:05

Iubesc eclerele...

corina241 1

13.11.2010, 11:11

tu vorbesti serios ca se pun 20 oua?

lilik 1

13.11.2010, 11:18

bine ai venitfaine eclerele tale

Ina 1

13.11.2010, 16:51

corina241, la ce cantitati de ingrediente are acolo, sigur face cateva tavi bune.... deci merg 20 oua

Ina 1

13.11.2010, 16:52

Bun venit, madalina

ionela2682 1

13.11.2010, 17:06

Mie totusi mi se par foarte multe oua...dar daca asta e reteta...asa sa fie.
Bine ai venit Madalina...sedere placuta aici!

kris86 1

13.11.2010, 18:10

preferatele mele

La Ancuta 1

13.11.2010, 18:11

Bine ai venit. Foarte frumoasa eclerele

madalina27 1

14.11.2010, 11:18

multumesc ptr intampinare
da la reteta mea de eclere intra 20 de oua dar ies multe din compozitie

nadina73 1

14.11.2010, 11:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie si frisca