Eclere cu budinca de vanilie

de love_cherry in Prajituri, 12 Ian 2013 | 8108 vizualizari

COMENTARII (19)

gaby_duceag 1

12.01.2013, 16:29

CE BUNEEE!
M-a pufnit râsul când am citit tipsul
Foarte important este ca in timpul coacerii sa nu deschidem usa cuptorului fiindca se desumfla. + cine se desumflă?cuptorul?
nu te supăra pe mine, pls. dar e asa de funny

love_cherry 1

12.01.2013, 16:31

nu ma supar..ba din contra...ai dreptate e funny..dar nu nu cuptorul se desumfla.. cojile de la eclere

MotanLaOale 1

12.01.2013, 16:34

gaby_duceag 1

12.01.2013, 16:38

ştiu, dar efectiv nu m-am putut abţine
e de rău?

love_cherry 1

12.01.2013, 16:43

nuu nu e de rau..e de bine..sincer dupa ce am citit comentariul tau si eu m-am prapadit de ras)

adry88 1

12.01.2013, 17:11

Lau 1

12.01.2013, 17:17

bune

love_cherry 1

12.01.2013, 17:17

multumesc

Merisor 1

12.01.2013, 17:28

Daaaa, astea plac mult baietilor mei!!

love_cherry 1

12.01.2013, 17:32

angyb 1

12.01.2013, 17:50

arata tare bine

love_cherry 1

12.01.2013, 18:01

mersi angyb :*

Cris2711 1

12.01.2013, 19:11

le ador tare

love_cherry 1

12.01.2013, 19:19

Rocsi 1

12.01.2013, 20:50

La astea nu lipsesc ca sunt prajiturile ce imi plac cel mai mult

love_cherry 1

12.01.2013, 20:56

:*

Geanina87 1

12.01.2013, 23:48

yamiii

Ubulika 1

14.01.2013, 19:03

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:44

delciioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert Choux a la Creme