Eclere cu ciocolata si cafea

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 28 Iul 2010 | 11937 vizualizari

COMENTARII (24)

Miha 1

28.07.2010, 23:37

Rocsi 1

28.07.2010, 23:39

ce apetisante

ela 1

28.07.2010, 23:41

Teo 1

28.07.2010, 23:50

au aspect comercial! si ce crema...!

Corinuta 1

29.07.2010, 00:17

Vreau si euuuuuuu!

burdulea56 1

29.07.2010, 00:58

Bune , frumoase!

nadina73 1

29.07.2010, 01:44

foarte bine arata nu sant amatoare de cafea deloc dar arata grozav 5 furcu si felicitari

Ina 1

29.07.2010, 05:53

ce frumoase sunt!

ana 1

29.07.2010, 07:44

Arata foarte bine !

gaby_duceag 1

29.07.2010, 07:45

ioi ce aspect au!!! Bitza ,de cand am aflat varsta ta, te felicit si mai tare!.Bravo tie!

Pasiune pentru bucatarie 1

29.07.2010, 08:35

multumes fetelor!trebuie sa recunosc ca au fost mult mai bune decat alea de la cofetarie

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 08:39

ce bine arata................

ionix 1

29.07.2010, 08:50

ohhh, cu ness... vreau si yo

mena29 1

29.07.2010, 09:29

Mmm,o bunatate

epurasha2bb 1

29.07.2010, 09:51

ce delicioase trebuie sa fie, si aspectul e superb! 5f

Laly 1

29.07.2010, 13:29

Vreau si eu macar unul,ce credeai ca lipsesc de la asa bunatate?

madi_marin 1

29.07.2010, 16:21

dentistutza 1

12.09.2010, 19:59

super reteta cred ca sunt grozave!!! 5 furci

Ina 1

12.09.2010, 20:03

este reteta care m-a inspirat si pe mine si mi-au iesit super!

tanyapatap 1

10.12.2010, 23:03

claudia_ricki 1

20.12.2011, 19:28

scuza-ma dar lg ce inseamna?lingura cumva?

claudia_ricki 1

20.12.2011, 19:29

scuza-ma dar lg ce inseamna? lingura cumva?

Tabita _ 1

30.04.2013, 15:03

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mascarpone