Eclere cu crema de vanilie

de silvi0ara in Prajituri, 8 Sep 2010 | 9152 vizualizari

COMENTARII (24)

mena29 1

08.09.2010, 13:47

primaaa

Rocsi 1

08.09.2010, 13:56

vreau vreau vreau

Rocsi 1

08.09.2010, 13:58

a si vezi k le-ai pus la conserve

silvi0ara 1

08.09.2010, 14:02

Roxi,acum modific,am uitat sa bifez rubrica.
Hai ca va astept.

gaby_duceag 1

08.09.2010, 14:15

si tu la conserve?))vreau si eu

Bucataras Medi 1

08.09.2010, 14:19

pai si eu vreau..............

Dana Cristea - pusikmea 1

08.09.2010, 14:29

silvi0ara 1

08.09.2010, 14:50

Gaby,am modificat.

silvi0ara 1

08.09.2010, 14:51

Hai ca va astept.

nadina73 1

08.09.2010, 18:43

si eu am ajunsdci si eu vreau

silvi0ara 1

08.09.2010, 19:04

maria_claudia 1

08.09.2010, 22:31

Bunica 1

08.09.2010, 22:47

am pus tacamurile de desert , dar le pot manca si cu mana

silvi0ara 1

08.09.2010, 23:34

Sigur Bunica,e cel mai comod asa.

Corinuta 1

09.09.2010, 00:09

Ce-mi plac eclerele, vin cu 5 furcu Silvioara!

ela 1

09.09.2010, 00:13

daca se conserva,inseamna ca pot manca si eu acum

Laly 1

09.09.2010, 00:53

Am ajuns si eu la un ecler

Miha 1

09.09.2010, 10:36

Minunate sunt eclerele. Mananci fara sa te opresti.

silvi0ara 1

09.09.2010, 12:01

Gouda 1

22.09.2010, 20:27

Arata excelent!

silvi0ara 1

23.09.2010, 10:08

Gouda

monicutza 1

25.01.2011, 23:07

am facut si eu si mi-au iesit f bune multumesc pt reteta

silvi0ara 1

26.01.2011, 12:05

monicutza,ma bucur ca ai incercat reteta.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
fursecuri fragede