Eclere cu crema de vanilie si ciocolata

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 23 Oct 2015 | 8408 vizualizari

 

Primele mele eclere si sunt tare mandra de ele.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame faina
  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 5 oua
  • Crema:
  • 1 pl de Creme Ole
  • 400 ml lapte rece
  • 1 lg de zahar
  • Glazura:
  • bomboane de ciocolata cu coniac
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu crema de vanilie si ciocolata:

        Crema:Intr-un bol se pun 400 ml de lapte rece de la frigider,se adauga plicul de crema si o lingura de zahar si se mixeaza bine.Cand crema este gata se da la frigider pana cand preparam cojile.

         Cojile:Apa si uleiul se fierb impreuna. Se adauga faina si se amesteca bine cu telul.Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga, pe rand, ouale, omogenizandu-se bine.

         Glazura:Intr-o cratita punem bomboanele sa se topeasca.

         Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul unui pos, se pun cojile de eclere si se coc la 200 grade timp de 25 de minute.Dupa ce s-au racit, cojile se taie pe jumatate si se umple cu crema si se pune glazura deasupra.Pofta buna.

        

TIPS-URI

1

Cand facem cojile dupa ce a fiert apa cu uleiul si faina lasam compozitia putin la racit inainte sa adaugam ouale.

2

Putem face ce crema dorim.

3

Glazura daca este prea groasa putem adauga putin lapte ca sa o subtiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu crema de vanilie si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

MOKUSKA 1

23.10.2015, 21:11

iar ai aparut cu eclerele, nu mai pot cred ca o sa mananc o lingura de miere

Catalina L 1

23.10.2015, 21:25

Constelatialeu 1

23.10.2015, 21:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu branza