Eclere cu jeleu de portocale si crema de vanilie

de simona72 in Prajituri, 23 Ian 2015 | 5211 vizualizari

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

23.01.2015, 18:12

vreau si eu 2,3

Ina 1

23.01.2015, 18:14

iau pentru maine, ca acum nu mai pot Am baut 3 cani cu zeama de varza si acum nu ma opresc cu baut apa ))

Mitinita 1

23.01.2015, 18:14

ce bune trebuie sa fi fost

MotanLaOale 1

23.01.2015, 18:33

bune bune

simona72 1

23.01.2015, 18:33

Foarte bune au fost!

simona72 1

23.01.2015, 18:34

Ina probleme??

Constelatialeu 1

23.01.2015, 18:52

Parca ziceai ca-s savarine

simona72 1

23.01.2015, 19:04

Da Cleme si am mancat eclere...

Panacris 1

23.01.2015, 19:19

Ce bine că-s muullttee

mirela0911 1

23.01.2015, 19:52

Tare bune eclerele!

deyutzky 1

23.01.2015, 20:32

bune buneee

Merisor 1

23.01.2015, 21:04

Ce bune!

La Ancuta 1

23.01.2015, 21:12

De mult nu am mai mancat eclere, si-mi plac tare

Lau 1

24.01.2015, 20:05

ce pofta mi-ai facut

Rocsi 1

24.01.2015, 22:25

Cu jeleu de portocale...Cred ca sunt dementiale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie a la Gaby_d