Eclere (pentru sarbatoritii SF.ANDREI)

de - Andreea - in Prajituri, 29 Noi 2011 | 5437 vizualizari

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

29.11.2011, 23:11

LA MULTI ANI PTR TOTI CEI CE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME..........

PRINTRE EI SUNT SI EU... ... Andreea

mihaelar63 1

30.11.2011, 01:24

Multi ani fericiti !!!
Diostractie placuta

Lorra 1

30.11.2011, 09:03

La multi ani aniversatilor, cu aceasta ocazie !!!
Arata tare bine eclerele merg bine acum la cafeaua de dimineata

MotanLaOale 1

30.11.2011, 09:25

La multi ani!

Lau 1

30.11.2011, 10:08

arata tare bine

Lau 1

30.11.2011, 10:08

la multi ani de ziua numelui

danakarin 1

30.11.2011, 12:29

Curaj, curaj! eclrerle ti-au iesit super !!

DIANA B 1

30.11.2011, 12:33

frumos gestu'

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 15:06

place

Rocsi 1

30.11.2011, 18:58

eclerele preparate in casa sunt delicioase!!! si sa stii ca nici una nu am fost pricepute la gatit de mici si inca avem multe de invatat!!

RuxyRux 1

30.11.2011, 19:00

Ce bunatate...imi plac mult... La Muuulti Ani tuturor celor ce poarta nume sfant!

mirela0911 1

30.11.2011, 20:17

bune mai sunt eclerele

Zambareata 1

30.11.2011, 21:47

carolineeee...ce imi faci tu mie????????? prajituraaaa mea preferataaaaaaaaaa gata...m-am enervatnici nu am citit reteta,cum am vazut titlul am trecut la comenta....vad ca esti in italiaprin ce oras????poate vin sa iti manac eclerele ca si eu sunt in italia

Zambareata 1

30.11.2011, 21:48

ruxyyyyyyyyyy ....saliveaza si tu

Angelina_Elena 1

30.11.2011, 22:05

arata foarte bine

- Andreea - 1

30.11.2011, 22:07

va primesc cu mare drag...copii le-au mincat deja dar nu-i nimik,facem altele...........

mena29 1

01.12.2011, 10:07

Cris2711 1

10.12.2011, 20:00

Caroline cum de am ratat?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu pudding de vanilie