Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 3141 vizualizari

 

Demult tot pofteam la ele aşa că le-a sosit vremea pe lista.Pentru coca m-am inspirat de la Laura,iar pentru umplutură am făcut o combinaţie care să fie pe placul nostru.Si cum tocmai primisem coletul cu sosul Iuţel,s-a potrivit de minune în umplutură

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca:
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 0 lingurita sare
  • 2 oua
  • Pentru umplutura:
  • 200 g ciuperci champignon
  • 50 g muschi file
  • 100 g carnaţi cabanos
  • Un morcov
  • Un caţel de usturoi
  • Brânza Feta
  • Ulei
  • Patrunjel verde
  • Sare,piper
  • 2 lingurite sos Iuţel
  • Pentru uns:
  • Un ou si boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos:

Pentru coca,am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete.Am adaugat apoi ouale si am framantat un aluat pâna a devenit nelipicios.

L-am învelit cu folie si l-am pus la frigider pâna am pregatit umplutura.

Am calit morcovul si ciupercile cu putin ulei.Am adaugat apoi muschiul file taiat feliute si cabanosul taiat si el.

Am condimentat,am pus usturoiul,verdeata si putin sos Iuţel.

Din aluatul pregatit am întins o foaie foarte subtire si am taiat forme rotunde cu ajutorul unui bol.

Am pus umplutura pe fiecare bucata,am mai pus deasupra brânza Feta,am uns marginile cu ou,am împaturit în doua,am lipit marginile,apoi le-am presat cu o furculita.

Am uns cu ou deasupra si am presarat cu boia.

Le-am pus la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute.

Le-am servit tot cu sos Iuţică.

Pofta buna!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos 206931
retete culinare - Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos 206932
retete culinare - Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos 206933
retete culinare - Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos 206934
retete culinare - Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos 206935

COMENTARII (26)

laura_n 1

26.02.2013, 19:11

astea sunt bune rau de tot, dar cu iutelul ala de as da o raita prin el

diaconta 1

26.02.2013, 19:14

Te cred Laura

4fun 1

27.02.2013, 09:43

Arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21