Erbazzone Fritto

de Ellena in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 1272 vizualizari

 

Sunt foarte bune si gustoase,le puteti incerca cu incredere!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bietole (frunze sfecla)
  • 150 g parmezan
  • 75 g unt
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • ulei floarea soarelui (pt prajit)
  • condimente,sare
  • lapte (optional,in caz ca compozitia e tare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Erbazzone Fritto:

Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min.

Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul ras,pesmetul,ouale batute,si faina cernuta.

Amestecati bine compozitia,sa fie putin moale,in caz ca e aluatul mai tare adaugati putin lapte.Se incinge uleiul si formam erbazzonele ca pe omleta,se prajesc pe ambele parti!

Se servesc imediat! Pofta Buna!

 

COMENTARII (22)

Geanina87 1

09.04.2013, 21:25

La multi ani!!!

Andreea Caroline 1

09.04.2014, 09:01

La multi ani @):-)-|

Metos 1

09.04.2015, 07:45

La multi ani!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S