Estofada (tocanita)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 1786 vizualizari

 

foarte gustoasa o reteta de post grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia cuburi
  • 2 cuburi de zarzavaturi (cu legume orice)
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura faina
  • cate-va boabe de piper
  • ulei de masline
  • 15o g pasta de tomate
  • 3-4 frunze de dafin
  • pasta fainoase din orez 250 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Estofada (tocanita)-post:

Se pun cu uletele de soia in apa care fierbe cu 2 cuburi de zarzavaturi si se lasa sa fieba 15 minute aproximativ,dupa care se scurg si se calesc in ulei cate-va minute

Se pune ceapa taiat pestisori peste cuburile de soia calite deja si se mai lasa sa se calesca imperuna 3-4 minute dupa care se pune 1 canita  de apa si foile de dafin se pune capacul si se lasa sa fiarba15-20 minute .,intre timp se mai amestec si se mai pune cate putina apa

Se amesteca 1 lingura (nu mai mult )de faina cu pasta de tomate si se pune peste tocanita si amesteca bine se pun si boabele de piper se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se stinge focul

Se serveste cu paste fainoase din orez (sant de post)sau un piure de cartofi tot de post sau cu o mamaliguta

Este o mancare de post foarte buna si gustoasa,merita sa o incercati e ok

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Estofada (tocanita)-post 23796
retete culinare - Estofada (tocanita)-post 23797
retete culinare - Estofada (tocanita)-post 23798
retete culinare - Estofada (tocanita)-post 23799
retete culinare - Estofada (tocanita)-post 23800
retete culinare - Estofada (tocanita)-post 23801
retete culinare - Estofada (tocanita)-post 23804

COMENTARII (2)

mariac 1

27.03.2010, 00:33

buna,eu fac dar cu carne de porc ceva asemanator si e foarte gustoasa ,am sa incerc si cu soia

nadina73 1

27.03.2010, 11:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D