Extracte aromate

de adnia in Sirop / Compot, 2 Ian 2013 | 1192 vizualizari

 

Faceti-va singuri propriile extracte aromate, pe care le puteti folosi mai tarziu in diferite preparate! Nu e greu deloc, sunt mai sanatoase si, cel mai important, sunt facute de mana voastra!

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de alcool de 90 de grade, sau votca de foarte buna calitate si ingredientele din care vreti sa scoateti extractul (in cazul meu boabe de cafea, pastai de vanilie, migdale si menta).
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Extracte aromate:

Se "inchid" aceste minunatii in sticle, pe care le umpleti cu alcool si se lasa la macerat 1 luna. Se scutura sticlele din cand in cand.

Se pastreaza la loc racoros si intunecos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Extracte aromate 196089
retete culinare - Extracte aromate 196090

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

angyb 1

02.01.2013, 16:42

alba_zori 1

03.01.2013, 07:52

minunate,si eu vreau sa fac

adry88 1

03.01.2013, 11:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D