Faguri cu crema

de ony in Prajituri, 20 Noi 2010 | 21975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt compozitie ai nevoie de:
  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 ml lapte dulce
  • 200 ml ulei
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 500-600 gr faina
  • pt crema ai nevoie de:  
  • 500 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • un praf de budinca
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri coniac sau lichior

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu crema:

se bat ouale cu zaharul si sarea,

se adauga laptele,uleiul si se amesteca bine,apoi se pune faina cu praful de copt,se omogenizeaza totul.

se unge forma cu ulei,cel mai bine se face asta cu ajutorul unei pensule,se lasa la incins si se incepe prepararea fagurilor.

intre timp se amesteca zaharul,cu praful de budinca,faina si laptele si coniacul si se pune pe foc,cand se ingroasa crema ,se ia de pe foc si se adauga 50 de gr de unt sau margarina.

cand fagurii sunt gata se trece la umplere,si se lasa la rece pana a 2-a zi.

TIPS-URI

1

crema se poate face in multe feluri,depinde de gustul fiecaruia

2

compozitia nu trebuie sa fie prea groasa pt ca nu se mai patrund fagurii si raman cam tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:56

Superbe inimioarele

ony 1

22.11.2010, 11:21

multam de aprecieri

housy 1

25.11.2010, 23:43

waffels??? my favourite!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Faguri