Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un bol incapator puneti margarina si zaharul si mixati bine pana margarina devine pufoasa si zaharul sa topit.
Adaugati ouale si esenta de vanilie si mixati pana obtineti o compozitie omogena.
Dati faina printr-o sita si incorporati-o in mixtura de margarina.
Asezati tecile intr-o forma de muffins sau ungei forma cu putina margarina.
Puneti cate o lingura din compozitie in fiecare teaca.
Puneti forma in cuptorul incins la 190C/gaz 5 pentru 25-30 de minute sau pana prajiturile devin aurii.
Scoateti prajiturile din tava si asezatile pe un gratar, lasatile sa se raceasca.
Cand acestea s-au racit ornati dupa preferinta si gata de servit. Eu am ornat cu un strat de icing si gem.
POFTA BUNA!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult