Fairy Cakes

de Anamaria Cook in Prajituri, 30 Apr 2012 | 4842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170g faina (in marea britanie se gaseste faina care creste singura, iar pentru ca nu o gasiti in romania adaugati o lingurita de praf de copt)
  • 170g margarina
  • 170g zahar
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fairy Cakes:

Intr-un bol incapator puneti margarina si zaharul si mixati bine pana margarina devine pufoasa si zaharul sa topit.

Adaugati ouale si esenta de vanilie si mixati pana obtineti o compozitie omogena.

Dati faina printr-o sita si incorporati-o in mixtura de margarina.

Asezati tecile intr-o forma de muffins sau ungei forma cu putina margarina.

Puneti cate o lingura din compozitie in fiecare teaca.

Puneti forma in cuptorul incins la 190C/gaz 5 pentru 25-30 de minute sau pana prajiturile devin aurii.

Scoateti prajiturile din tava si asezatile pe un gratar, lasatile sa se raceasca.

Cand acestea s-au racit ornati dupa preferinta si gata de servit. Eu am ornat cu un strat de icing si gem.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fairy Cakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MelaniaS 1

02.05.2012, 17:51

Cum ai reusit sa pui icing-ul uniform?

Sim0na 1

02.05.2012, 18:15

ce frumoase sunt... felicitari!

Anamaria Cook 1

02.05.2012, 21:44

@MelaniaS: am intins icing-ul cu o lingura apoi il lasi putin pe o suprafata plana si devine neted.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu crema de visine