Falafel

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 7665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • boia de ardei,
  • patrunjel verde
  • coriandru 
  • sare si piper
  • susan pentru decor,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Falafel:

Nautul se pune la hidratat in apa rece, cu o zi inainte (sau peste noapte).

Toate ingredientele se pun la robot si se mixeaza. Pasta obtinuta se modeleaza sub forma de bilute, care se tavalesc prin susan.

Se prajesc in ulei bine incins sau se pot pune la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, in jur de 20 de minute.

Se servesc alaturi de o salata verde sau salata tabbouleh.

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Falafel 26199
retete culinare - Falafel 26200
retete culinare - Falafel 26201

COMENTARII (16)

mena29 1

13.04.2010, 14:53

adry88 1

10.05.2011, 15:39

Dana_Retetegg 1

21.11.2012, 17:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L