Farfale cu crochete de pui

de Julie in Farfalle, 5 Iul 2010 | 4619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g farfale
  • Pentru sos:
  • 4-5 linguri cu suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper, boia
  •  cimbru verde, busuioc
  • Pentru crochete:
  • un piept de pui
  • un cartof
  • 2-3 linguri pesmet
  • un ou
  • un catel de usturoi
  • sare, piper
  • marar, patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu crochete de pui:

Preparam mai intai crochetele:

Carnea se toaca apoi se amesteca cu cartoful ras si scurs de zeama, oul, usturoiul pisat ,mararul si patrunjelul tocate marunt. Dupa gust adaugam sare, piper iar la sfarsit pesmetul. Se amesteca bine si in cazul in care compozitia este inca moale, se mai adauga putin pesmet. Ne udam mainile cu apa si formam bile mici pe care le prajim in ulei incins sau le introducem la cuptor.

Prepararea sosului:

Usturoiul se taie felii subtiri si se prajeste in 2 linguri ulei. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste gustul cu sare, piper. Se adauga cimbru verde, busuioc  si pastele , pe care le-am fiert separat 8-10minute in apa cu sare. Amestecam usor, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Servim pastele cu crochete de pui, si frunze de cimbru verde

 

RETETA IN IMAGINI

Farfale cu crochete de pui-0
Farfale cu crochete de pui-1
Farfale cu crochete de pui-2
Farfale cu crochete de pui-3
Farfale cu crochete de pui-4

COMENTARII (15)

nadina73 1

07.07.2010, 00:42

ce bine arata super si e vreaunota 10

Julie 1

07.07.2010, 09:07

Nadina, te poti servi fara sa mai ceri voie!

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 07:18

si mie imi plac funditele.............5 furcu................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04