Farfale in sos, cu piept de pui crocant

de Julie in Farfalle, 4 Iun 2010 | 12711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g farfale
  • un piept de pui
  • pesmet
  • un ou
  • 2 linguri faina
  • diverse condimente

Pentru   sos:

  • 6-7  linguri suc de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu smantana
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale in sos, cu piept de pui crocant:

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.
Oul se bate cu faina , apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta.
Pesmetul il amestecam cu diverse ierburi aromate:busuioc ,menta, patrunjel, marar. Luam fiecare fasie de piept de pui , o trecem prin amestecul de ou
apoi o tavalim prin pesmetul aromat.
Prajim in ulei incins pana devin usor crocante.Le scoatem pe
servete de hartie sa se scurga .
Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si le clatim in mai multe ape reci, apoi le amestecam cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.
Pregatim si sosul:
Prajim usturoiul taiat feliute in 3-4 linguri ulei apoi adaugam sucul de rosii si
smantana.Amestecam bine si lasam pe foc pana se ingroasa putin.
Adaugam si condimentele dupa gust: sare,vegeta,piper,boia dulce,
boia iute,busuioc,patrunjel, marar,cimbru.
La sfarsit adaugam si pastele si amestecam foarte usor.
Montam pe farfurie un strat de paste in sos ,presaram patrunjel verde
tocat si deasupra repartizam fasiile crocante de pui.

Servim preparatul in stare calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale in sos, cu piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lia maria 1

04.06.2010, 18:29

si de la mine 5 furculitearata foarte bine

anisoara 1

05.06.2010, 00:33

asa si nu am inteles, ce se numeste sau ce este farfale? Multumesc

gaby_duceag 1

05.06.2010, 00:41

Anisoara, farfallele sunt pastele astea fundite pe care le vezi in foto

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si cascaval