Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval

de nadina73 in Paste, 3 Sep 2010 | 5157 vizualizari

 

o reteta usoara si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 250 g farfalle colorate
  • 300 g mozzarella
  • 100 g cascaval ras de vaca
  • 3 linguri de unt
  • sare
  • putin ulei- 3linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval:

Se pune apa la fiert cu sare si 3 linguri de ulei, iar cand apa clocoteste se pun pastele ,se lasa sa fiarba 8 minute dupa care se stinge focul si se mai lasa acoperite 15 minute

Se scot, se strecoara dupa care se pun intr-o cratita cu unt topit se amesteca bine, se pune mozzarella se mai amesteca 2-3 minute dupa care totul e gata .

Sunt super bune atat calde cat si reci presarate cu cascaval de vaca deasupra. Pt o cina merg grozav de bine si cu un ceai de capsuni ,fructe de padure. Rece e minunat

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle colorate cu mozzarella si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

05.09.2010, 13:13

hai adina

nadina73 1

05.09.2010, 13:14

corinuta copii mi-au `pus in co s punga cu paste si au zis sa le fac ,sant super bune ,de obicei ei laeg cu animalute cu figurine.........

mena29 1

06.09.2010, 17:50

si eu vreau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu paste