Farfalle cu bacon si spanac

de kryky_55 in Paste, 6 Iun 2009 | 2742 vizualizari

 

O reteta super rapida si foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • o punga Farfalle(paste fundite)
  • 300-350 gr. spanac
  • 300-350 gr. bacon afumat
  • 2 ardei chilli
  • 50 grame unt
  • ulei de masline,sare,piper
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu bacon si spanac:

Spalati bine spanacul si puneti-l la fiert cu putina sare ; intre timp taiati marunt baconul si il prajiti intr-o tigaie cu foarte putin ulei.

Cand baconul este pe jumatate facut adaugati ardeiul iute(chilli) taiat marunt ,condimentati bine cu sare si piper si lasati la foc potrivit pana baconul devine putin crocant dupa care luati de pe foc.

Cand spanacul este fiert il luati de pe foc si il strecurati.

Pregatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet .Dupa ce pastele au fiert le strecurati si le puneti firbinti intr-un bol,adaugati spanacul si baconul amestecand cu grija,mai condimentati daca este cazul si gata numai bune de papat.

Se servesc cu putin parmezan razalit.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Farfalle cu bacon si spanac 4216
retete culinare - Farfalle cu bacon si spanac 4217
retete culinare - Farfalle cu bacon si spanac 4218
retete culinare - Farfalle cu bacon si spanac 4219
retete culinare - Farfalle cu bacon si spanac 4220

COMENTARII (1)

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:20

rapid si bun asa cum imi place mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55