Farfalle cu carnati in sos de rosii

de Andra_Constantinescu in Farfalle, 31 Aug 2015 | 1033 vizualizari

 

Am avut pofta de spaghete cu sos de rosii, dar in final am facut farfalle pentru ca mi s-au parut mai dragute :D

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste farfalle;
  • 3 l apa;
  • sare;
  • doi carnati oltenesti;
  • doua linguri ulei;
  • 4 linguri pasta de tomate;
  • 4 catei de usturoi;
  • 250 ml apa;
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
  • busuioc uscat;
  • oregano uscat.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carnati in sos de rosii:

Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.

Se taie carnatii in feliute si se prajesc intr-o tigaie cu doua linguri de ulei. Se adauga pasta de tomate, usturoiul curatat de foi, spalat si feliat, boiaua de ardei dulce, ierburile aromatice si apa si se amesteca, lasandu-se in continuare la foc pana cand se leaga sosul.

Se clatesc pastele cu apa rece si se scurg intr-o sita., apoi se pot servi cu sosul cald.

 

RETETA IN IMAGINI

Farfalle cu carnati in sos de rosii-0
Farfalle cu carnati in sos de rosii-1
Farfalle cu carnati in sos de rosii-2
Farfalle cu carnati in sos de rosii-3
Farfalle cu carnati in sos de rosii-4
Farfalle cu carnati in sos de rosii-5
Farfalle cu carnati in sos de rosii-6
Farfalle cu carnati in sos de rosii-7
Farfalle cu carnati in sos de rosii-8

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

01.09.2015, 10:37

Andra_Constantinescu 1

01.09.2015, 11:20

miki_a 1

02.09.2015, 09:17

Prezent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04