Farfalle cu carne tocata si sos de rosii

de mihasara in Farfalle, 3 Apr 2013 | 6088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste (farfalle-in cazul meu)
  • 350g carne tocata amestec(porc+vita)
  • 600ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • busuioc
  • 2 catei de usuturoi tocati marunt
  • 1 lingurita de verdeata tocata fin(marar+patrunjel)
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan sau branza Pecorino- dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carne tocata si sos de rosii:

Punem pastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare.

Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate.

Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine.

Potrivim de sare si condimente.

Verificam sa fie fiarta carnea si sosul, punem  pastele care sunt gata intre timp si pe care le-am scurs de apa in care au fiert.

Le amestecam usor, adaugam verdeata tocata fin si radem deasupra parmezan. 

 

COMENTARII (3)

gaby_duceag 1

03.04.2013, 17:09

farfallele-s pastele mele preferate

Rocsi 1

03.04.2013, 22:30

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59