Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor

de reisnaor_2006 in Farfalle, 21 Oct 2015 | 3689 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 400 gr de sos de rosii cu busuioc
  • 150 gr de cascaval
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • busuioc tocat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor:

      Cascavalul il dam prin razatoare.Intr- o tigaie incingem uleiul si sotam usturoiul.Adaugam sosul de rosii cu busuioc,sare,piper si busuioc tocat.

       Separat fierbem pastele al dente.Cand sunt fierte le punem in strecuratoare sa se scurga de apa si pregatim un vas de yena.

       Punem in vas un strat de paste,cascaval ras deasupra sosul de rosii cu usturoi,paste dinou pana cand ultimul strat ramane sos de rosii.Batem 2 oua cu putina sare si busuioc si le turnam peste paste.D-am la cuptor la 200 grade pentru 10 minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Cand punem pastele la fiert adaugam un strop de ulei ca sa nu se lipeasca.

2

Putem folosi in loc de sos de rosii un sos de smantana si parmezan.

3

Ingrediente putem adauga ciuperci,ceapa verde,oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

reisnaor_2006 1

21.10.2015, 18:14

multumesc mult

Rocsi 1

21.10.2015, 19:30

As manca o portie mica, sa fie fierbinti...

anca_rm 1

22.10.2015, 08:57

simplu si bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton maruntit in conserva