Farfalle cu macrou afumat

de MotanLaOale in Farfalle, 30 Apr 2015 | 5561 vizualizari

 

Am tot vazut retete, dar cu conserve de ton. Mie imi place mai mult macroul afumat si am zis sa incerc. Foarte bun a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou afumat
  • 400g paste farfalle
  • 3 oua
  • 200g telemea de vaca
  • 200g telemea de oaie
  • 100g branza de burduf
  • 100g cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 10 masline fara samburi
  • piper
  • sare (daca este nevoie)
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu macrou afumat:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet.

Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.

Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati.

Branzeturile, fara cascaval, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu ouale, smantana si piperul. Sare nu a fost nevoie.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza bine, bine.

Intr-o forma unsa cu unt se pune un strat de paste cu branza si se intinde uniform.

Se pun jumatate din bucatile de peste afumat, cateva masline feliate si se rade cascaval pe deasupra.

Se pune inca un strat de paste cu branza si se niveleaza.

Se pune restul de peste afumat, cateva masline si se rade cascaval din abundenta.

Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute.

Restul de paste cu branza ramase le-am pus intr-o forma unsa cu unt, am ras cascaval deasupra si am introdus-o in cuptor.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se scot din cuptor, se lasa la racit 10-15 minute si se pot servi.

Este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu unt si branzeturi la cuptor