Farfalle cu " petale" de salam picant

de vero_closca in Farfalle, 26 Mai 2010 | 3547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste farfalle
  • 300g salam uscat si picant( eu am folosit salam banatean)
  • 1 ardei
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 cutie rosii bucati in bulion
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu " petale" de salam picant:

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet.

Salamul se taie felii si se prajeste pe ambele parti,rezultand niste cosulete pe care apoi le tai in doua,ca niste petale. Ardeiul se taie julien si se caleste in ulei,apoi se adauga usturoiul tocat ,apoi rosiile. Se condimenteaza cu sare,piper si cimbru si se lasa sa scada putin. La final se adaga salamul si pastele. Se amesteca si se servesc.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34086
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34087
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34088
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34089
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34090
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34091
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34092
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34093
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34094
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34095
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34096
retete culinare - Farfalle cu " petale" de salam picant 34097

COMENTARII (3)

ela 1

26.05.2010, 16:53

ce bine arata

lia maria 1

26.05.2010, 17:03

Roxana 1

26.05.2010, 17:28

hhmmmm.....ce buuuunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55