Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Unde daca nu in Italia se mananca multe paste?Ceva rapid si gustos cand nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit :)
Intr-o oala se une apa la fiert.
Cand da in clocot adaugam sare .Varsam si pasta.O fierbem atat cat e indicat pe cutie.Cand e gata,o scurgem si o lasam in strecuratoare.
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline,usturoiul intreg(curatat) si conserva de ton.
Adaugam si 1/2 lingurita de boia iute sau dupa placere si ma mult :) amestecam si lasam pe foc 1 minut .Adaugam pasta si amestecam ,pe foc,1-2 minute.
Se pune in farfurii si se adauga parmezan.
In retetele de paste cu peste de obicei parmezanul nu apare ca ingredient dar baiatul meu prefera cu parmezan,pot sa-l refuz?:))
1
se poate adauga dupa pofta si sos de rosii
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult