Farfalle cu ton

de nadea68 in Farfalle, 27 Noi 2013 | 6822 vizualizari

 

Unde daca nu in Italia se mananca multe paste?Ceva rapid si gustos cand nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g pasta ,,farfalle''
  • sare
  • 120 g conserva de ton in ulei
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 spic de usturoi
  • boia iute
  • parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Intr-o oala se une apa la fiert.

Cand da in clocot adaugam sare .Varsam si pasta.O fierbem atat cat e indicat pe cutie.Cand e gata,o scurgem si o lasam in strecuratoare.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline,usturoiul intreg(curatat) si conserva de ton.

Adaugam si 1/2 lingurita de boia iute sau dupa placere  si ma mult :) amestecam si lasam pe foc 1 minut .Adaugam pasta si amestecam ,pe foc,1-2 minute.

Se pune in farfurii si se adauga parmezan.

In retetele de paste cu peste de obicei parmezanul nu apare ca ingredient dar baiatul meu prefera cu parmezan,pot sa-l refuz?:))

TIPS-URI

1

se poate adauga dupa pofta si sos de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si legume