Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Prin frigider tot cate putina sunca, salam uscat, cate putina branza de burduf si ementaler. Andrei cere mare si tare paste ca nu a vazut de o luna. Lasa copile ca te satur eu de paste. Mie-mi plac putin gratinate, dar acum am descoperit o metoda mai rapida. In tigaia Tefal inalta sub capac le "rezolv" rapid .
Fierbeti pastele in apa si sare ,,a la dente ''.
Caliti usor salamul , sunca feliate , ardeii taiati cuburi si prazul maruntit in ulei .
Turnati farfallele peste mezelul si legumele calite , adugati branza de burduf .
Amestecati usor pana se incorporeaza branza si devine un sos cremos .
Garnisiti pe deasupra cu felii de ementaler si puneti capacul sa se inmoaie casul .
Garnisiti cu rosii , masline verzi si busuioc verde .
1
Folositi o tigaie inalta teflonata .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult