Fasole batuta

de Brindusa in Mancaruri de post, 21 Dec 2010 | 3909 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

21.12.2010, 20:14

Mitinita 1

21.12.2010, 20:36

ce frumos ai ornat-o

RuxyRux 1

21.12.2010, 21:05

Arata grozav!!!

aziz 1

21.12.2010, 21:32

si tu ai frecat-o buna rau

Brindusa 1

21.12.2010, 22:48

Mai Aziz, eu am pasat-o! Sunt foarte atenta la ce scriu

divainbucatarie 1

21.12.2010, 22:57

LUK 1

21.12.2010, 23:55

las asa ..ca si pe la noi se zice.."frecata"..asta i limba romana...

aziz 1

22.12.2010, 07:28

nu am intentionat sa jignesc ci pur si simplu a fost o gluma; asa a circulat fasolica la toata lumea in postul asta ,,frecata ,,intreab-o pe ionix si scuze daca am supi

Bucataras 1

22.12.2010, 08:09

MotanLaOale 1

22.12.2010, 08:25

buna rau

mamaieelena 1

22.12.2010, 09:19

gustoasa

Brindusa 1

22.12.2010, 11:33

aziz, nu m-am suparat, din contra

Sylvia 1

22.12.2010, 12:13

Brandusa arata de vis frecata ta mie nu imi iese never asa omogena, cred ca fasolea e de vina

ela 1

22.12.2010, 12:21

de cand nu am mai mancat....

Cris2711 1

23.12.2010, 18:02

ce pofta mi-ai facut

lia maria 1

24.12.2010, 09:56

Craciun Fericit!

Brindusa 1

27.12.2010, 18:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu morcovi si ceapa