Fasole batuta

de marinicayou10 in Mancaruri de post, 27 Feb 2012 | 3050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 3 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 catei de usturoi
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea bine,bine.Cand este fiarta se da prin masina de tocat sau la robot..etc

Separat se toaca ceapa julien si se caleste bine in ulei. Cand este gata ceapa se adauga pasta de tomate si se mai lasa 2 minute.Se pune fasolea batuta intr-un castron si se agauga usturoiul pisat,sare si piper si cateva linguri din uleiul de la ceala calita si se amesteca bine.Deasupra se pune ceapa calita care este atat de buna :)

Imi place fasolica batuta cu multa ceapa si castraveciori acri.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole batuta 149042
retete culinare - Fasole batuta 149043
retete culinare - Fasole batuta 149044

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:28

Bya Ralu 1

27.02.2012, 22:31

buna

marinicayou10 1

28.02.2012, 00:56

Si pe gustul meu cu multaaaa ceapa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25