Fasole batuta

de Miha in Mancaruri de post, 9 Mar 2010 | 3800 vizualizari

COMENTARII (24)

gospodinadecriza 1

10.03.2010, 00:44

Primaaa! Si ce prezentare !

Miha 1

10.03.2010, 00:57

nadina73 1

10.03.2010, 01:09

grozava prezentare

lia maria 1

10.03.2010, 08:31

Arata super.... si ce buna trebue sa fie...

Sylvia 1

10.03.2010, 08:43

Excelent arata nota maxima si de la mine, zici ca e praji Esti minunata Mihaela cu bucatele tale, ne faci o pofta

Irina 1

10.03.2010, 12:58

Aaaaaaa! Asta e un tipat isteric...
Ma duc, iau o mana de fasole si imi fac si eu ca Bucataras e la regim.
M-ai ucis, Miha!

rivka 1

10.03.2010, 16:55

epurasha2bb 1

10.03.2010, 20:45

moooaa, miha am zis ca e prajitura cand am vazut! super prezentarea! si noua ne place fasolica batuta cu ceapa calita deasupra.Dar servita asa festifitzos nu am papat

Bucataras 1

10.03.2010, 23:42

,are dreptate epurasha ... io am crezut ca-i
o prajitura ceva

Miha 1

10.03.2010, 23:50

Radeti de fasolea mea? Data viitoare ii fac poza direct in castron. )

crisad 1

11.03.2010, 16:16

miha castronul sa fie doar murdar de fasole

Miha 1

11.03.2010, 17:20

ionela2682 1

11.03.2010, 20:43

pai din castron e mai buna!

rivka 1

11.03.2010, 21:47

da ce freza punk are tipul .

Miha 1

11.03.2010, 22:19

Ma uitam acum in comentarii sa vad ce tip cool mi-a lasat comentariu si eu nu l-am vazut. )

rivka 1

11.03.2010, 22:32

eu vad un cap cu gura ochi si freza punk, sau nu asta ai vrut sa faci

Miha 1

11.03.2010, 22:36

Rivka, nuuu... Dar ma voi gandi serios la asta. )

epurasha2bb 1

12.03.2010, 11:45

miha asa pofta mi-ai facut ca am preparat si eu ieri dar servita in carnati pe gratar.Am sa postez si eu.Si am incercat si varianta festifitzoasa asa cu motz dar omu tot lacastron a tras asa ca m-am rasfatat eu cu tartinuta!

Miha 1

12.03.2010, 11:50

tot din castron e mai bun.

lacri 1

12.03.2010, 12:13

Arata foarte bine,imi place si mie fasolea frecata eu asa o numesc.nota 10 cu felicitari.

lacri 1

12.03.2010, 12:14

Daca nu era de post mergea si slaninuta prajita langa asa imi place mie.

Bucataras Medi 1

12.03.2010, 12:29

Arata grozav de bine.............))))

ionela2682 1

13.03.2010, 14:33

azi am facut si eu,am mancat o portie generoasa!

mariac 1

26.03.2010, 15:26

ce interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole