Fasole batuta

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 4057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 capatana mare de usturoi
  • sare,piper
  • 50 g ulei
  • 3 linguri de pasta
  • 2 cepe mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune la inmuiat de seara, iar a doua zi se lasa in aceeasi apa si se pune la fiert.


Cand da in clocot se schimba apa si se mai lasa la fiert o vreme, apoi apa se schimba din nou.


Se adauda morcovul si ceapa taiate in patru si se lasa la fiert. Cand a fiert fasolea, se strecoara bine, bine de zeama si se paseaza cu blenderul pana devine o crema.Se adauga usturoiul pisat,uleiul,sare,piper si se mai mixeaza 2-3 min.


Separat se face prajeala din ceapa,pasta de rosii si ulei. Noua ne place cu multa prajeala!


POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole batuta 22055
retete culinare - Fasole batuta 22056
retete culinare - Fasole batuta 22057
retete culinare - Fasole batuta 22059
retete culinare - Fasole batuta 22060

COMENTARII (3)

cccris 1

15.03.2010, 00:00

abia am terminat batuta mea, dar eu pun la ceapa boia dulce, nu rosii. Merge si asa

nadina73 1

15.03.2010, 16:17

ai eu pun boia la ceapa ,orcium arat minunat

adry88 1

07.07.2011, 11:50

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI