Fasole batuta cu carnati

de adasev12 in Mancaruri de legume, 11 Feb 2011 | 5010 vizualizari

 

f simplu si f rapid...cred ca si bun....

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole fiarta( eu aici nuai asa folosesc...e f buna si f ieftina...)
  • 4 buc carnat
  • 1/4 ceapa sau 1/2 daca e mica
  • ulei
  • sare, usturoi , boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu carnati:

mai inatai am pus carnatii la prajit...pana au fost gata am terminat si fasolica....deci carnatii i-am prajit bine in ulei la foc mic...sa se patrunda la mijloc...

fasolea am scurs-o, am pus-o in blender si am batut-o bine bine, de i--au mers fulgii...s-a facut pasta....am adaugat doi catei de usturoi pisat sis are dupa gust. tre sa mai adaugati si apa ca e groasa fasolica....

intr-o craticioara am pus ulei cam 50 ml si am taiat ceapa mai marisor si am prajit-o in acest ulei pana s-a rumenit...a adaugat o l-ita de boia dulce si am luat de pe foc....

am pus fasolica in farfurie, carnatii deasupra si am presarat doua lg din ceapa prajita... noi in acest fel servim fasolea batuta acas ala mama...asa mi-a ramas gustul in minte si asa imi palce si acum....

e f buna cu paine prajita ( cu ustroi, daca va place...mie da!!!) si muraturi.

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole batuta cu carnati-0
Fasole batuta cu carnati-1
Fasole batuta cu carnati-2
Fasole batuta cu carnati-3

COMENTARII (18)

elena1988

elena1988 1

11.02.2011, 17:33

adasev12

adasev12 1

11.02.2011, 19:03

cris, elena...mersi fetelor....

adry88

adry88 1

27.05.2011, 12:14

ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!