Fasole cu carnaciori

de corina241 in Porc, 18 Dec 2010 | 5791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole uscata
  • 350 g carnaciori afumati
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori:

Fasoalea o punem in apa cu o seara inainte.

Ziua urmatoare pregatim o oala de 3 litri cu apa si punem fasoalea la fiert.Schimbam apa de cel putin 2-3 ori.Atunci cand bobul este aproape fiert adaugam adaugam legumele;ceapa o taiem in 4,morcovul dat pe razatoare,iar ardeiul taiat in bucati.

Carnatii ii prajim in ulei pana-si schimba culoare,apoi adaugam si fasolea cu restul de legume peste carnati,punem si pasta de tomate,potrivim de sare si lasam sa fiarba in continuare.

Crengutele de cimbru le punem la sfarsit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de porc cu ciuperci