FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

de ramo_cata in Porc, 27 Oct 2009 | 8669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe(am pus 1 1/2 castron cred ca aproximativ 700g)
  • 1kg ciolan afumat
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • bulion de rosii
  • telina 
  • frunze de leustean,telina,sare,oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FASOLE CU CIOLAN AFUMAT:

Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o  ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora.

am adaugat sare dupa gust,frunzele de leustean,telina si oregano.am mai lasat-o cateva clocote.

 

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

am servit-o cu ardei iute.

2

se poate servi cu muraturi taranesti,gogonele sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE CU CIOLAN AFUMAT" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

rivka 1

28.10.2009, 21:05

am vazut o emisiune la TV la Oprah , doctor Oz cel care participa totdeauna la emisiunile Ophrei a spus ca cine consuma fasole des(deci macar saptamanal) are o circumferinta a taliei sub medie(deci e mai slab) si sanse reduse cu mult de cancer de colon(contine si foarte multe fibre).
mie imi place f mult fasolea, iahnia, fasolea frecata si ciorba de fasole, macar o data pe saptamana in casa la noi se consuma fasole,(mazare si linte) plus ca mai pun boabe de la conserva si in salate, etc.

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:17

f tare rivka, nu stiam. si mie imi place fasolea ffff multt, dar cu ceapa, la fel de multa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel italian - cu dovlecel si busuioc