Fasole cu rasol

de Bya Ralu in Vita, 26 Noi 2015 | 657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole alba
  • 2 bucati de rasol(care se foloseste pentru osso bucco)
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • vegeta/piper
  • busuioc congelat
  • ulei de masline
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu rasol:

Fasolea se pune intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa peste noapte la inmuiat.

A doua zi se arunca apa si se pune la fiert in 3 ape.

Bucatiile de rasol se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se lasa la fiert pentru circa 1 ora.

Se completeaza cu apa si se pune si fasolea la fiert impreuna cu carnea si condimentele pentru alte 20 minute.

Se toaca ceapa marunt, iar morcovul il taiem rondele si le punem in oala peste fasole si carne.

Cand apa a scazut complet se pune putin ulei de masline, se amesteca bine,putina apa,pasta de tomate si busuiocul congelat, se mai lasa pe foc circa 5-10 minute.

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

2

busuiocul ii da o aroma foarte buna

RETETA IN IMAGINI

Fasole cu rasol-0
Fasole cu rasol-1
Fasole cu rasol-2
Fasole cu rasol-3
Fasole cu rasol-4
Fasole cu rasol-5
Fasole cu rasol-6

COMENTARII (33)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

27.11.2015, 15:32

te astept

mihaelar63

mihaelar63 1

29.11.2015, 00:28

Daa cu castraveti marinati

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.11.2015, 17:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!