Fasole cu scarita

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 2 Oct 2010 | 7263 vizualizari

 

Azi mi-am propus sa fac o fasole cu scarita de porc afumata. A iesit o grozavie.....

 

INGREDIENTE

  • o bucata de scarita afumata (cam 700 g)
  • 1/2 Kg fasole uscata
  • o ceapa
  • un gogosar
  • o lingura vegeta, piper, frunze dafin
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri pasta tomate
  • patrunjel si marar verde (cate o legatura)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu scarita:

Am pus de aseara la inmuiat fasolea. Dimineata i-am dat un clocot apoi am schimbat apa si am mai fiert fasolea cca 1/2 ora . In timp ce fasolea fierbea, am tocat ceapa si gogosarul si le-am tras in ulei intr-o tigaie, apoi am adaugat scarita taiata in bucati si putina apa calda.Dupa ce au fiert cca 20 min le-am rasturnat peste fasolea fiarta, am adaugat vegeta, pasta de tomate desfacuta in putina apa, fruzele de dafin si dupa un clocot bun am presarat verdeata tocata.Ce a iesit ?...gustati ...si-apoi mai vorbim.

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole cu scarita-0
Fasole cu scarita-1
Fasole cu scarita-2
Fasole cu scarita-3
Fasole cu scarita-4

COMENTARII (10)

nadina73 1

03.10.2010, 00:26

portie dubla pentru bebe nu pt mine5f

adriana_bobu 1

03.10.2010, 15:55

este suficienta fasolica....pentru toti prietenii bucatarasi.....poftim la masa!

buteanusonia 1

06.02.2014, 12:24

Asta am facut eu astazi!!!! Deliciasa!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04