Fasole frecata cu usturoi si mamaliguta-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 16 Mar 2010 | 2695 vizualizari

 

super gustoasa

 

INGREDIENTE

  • fasole alba boabe 500g
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 4 bucati de  ceapa
  • sare 
  • 4-5 dinti de usturoi
  • ulei de masline
  • pasta de tomate2-3 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata cu usturoi si mamaliguta-post:

Se pune fasolea la inmuiat de seara in apa

DImnineta se spala din nou si se pune la fiert impreuna cu morcovi curatati si taiati in 4,radacina de patrunjel si ceapa-se fierbe bine

Dupa ce fasolea sa fiert se scurge de apa se scoate ceapa ,radacina de patrunjel si morcovul si se pune putin ulei de masline peste boabele de fasole fierte (se zdrobesc mai bine daca puneti putin ulei )apoi se face bine cu badidora dupa care se pune usturoiul pisat si se mai tritureaza putin.

Separat se caleste 3 cepe taiate in `putin ulei apoi se pune putin pasta de rosi sau boia de ardei rosu

Ceapa calita se pune peste fasole si se servest cu mamaliguta sau cu paine.

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole frecata cu usturoi si  mamaliguta-post-0
Fasole frecata cu usturoi si  mamaliguta-post-1
Fasole frecata cu usturoi si  mamaliguta-post-2

COMENTARII (1)

rivka 1

18.03.2010, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41