Fasole galbena scazuta

de Rocsi in Mancaruri de post, 15 Iun 2010 | 5757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg fasole galbena lata (sau de care va place)
  • 2 rosii de gradina
  • 2 cepe (puteti folosi si ceapa verde)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

Pastaile le curatam la capete, apoi le spalam.
Le punem pe o sita sa se scurga de apa. 
Daca pastaile sunt prea lungi, le rupem in jumatati.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le decojim si le taiem cubulete.
Intr-o cratita incingem uleiul, punem ceapa si o innabusim 1-2 minute.
Adaugam pastaile, amestecam bine, turnam putina apa fierbinte.
Acoperim cu un capac si lasam sa scada la foc potrivit.
Dupa circa 10 minute punem rosiile, presaram sare si piper.
Mai adaugam apa calda atunci cand a mai scazut lichidul.
Gustam din pastai sa vedem cand sunt patrunse, iar spre final adaugam usturoiul curatat si pisat.
Lasam sa scada zeama de tot, apoi tragem cratita de pe foc.
Se servesc calde cu mamaliguta sau simple!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.06.2010, 12:45

multumesc lali o draguta...da sunt bune mai ales acum k a inceput sezonul lor

ionix 1

16.06.2010, 17:42

mama a facut si ea cu pui... buna buna

Rocsi 1

16.06.2010, 20:35

la noi fara pui k azi e post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi