Fasole groasa cu aripioare de pui

de jolygina in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2010 | 3843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • apa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru optional
  • 2 linguri bulion
  • 10 aripioare
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole groasa cu aripioare de pui:

se pune fasolea la inmuiat de seara pana dimineata in apa rece

dimineata puNem fasolea la fiert cam 1 ora dupa care aduagam si legumele taiate marunT si lasaM sa fiarba la foc mic pana cand fasolea se poate sfarma cu degetul daca luam un bob

scurgem fasolea de apa dupa ce a fiert si o pasam cu tot cu legume

eu am facut si putina prajeala stiu ca nu e foarte sanatoasa dar imi era pofta sa o fac asa am tocat o ceapa am pus-o la prajit pana cand ceapa a inceput sa fie sticloasa si cand a fost gata am pus bulionul ,

amestecam putin pana se incorporeaza si devine ca o pasta dupa care punem fasolea pasata si usturoiul pisat si cimbrul ,mai lasam pe foc 5-10 min

 

eu am facut la ea si niste apripioare astfel

am contimentat bine aripioarele ,le dam putin cu ulei (foarte putin ) dupa care le dam pe fiecare in parte prin pesmet si le punem la cuptor pana se rumenesc

pofta mare!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole groasa cu aripioare de pui 51582
retete culinare - Fasole groasa cu aripioare de pui 51584
retete culinare - Fasole groasa cu aripioare de pui 51585

COMENTARII (18)

jolygina 1

21.03.2011, 10:52

edd100 ne cunoastem ,multumesc pentru aprecieri

elena1988 1

22.03.2011, 18:25

edd100 1

23.03.2011, 22:34

Nu,nu cred că ne cunoaştem,distanţa e cam foarte mare ,dar mersi pentru reţetă.Danke!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S