Fasole iahnie

de portiadelumina in Mancaruri de post, 13 Sep 2013 | 5663 vizualizari

COMENTARII (71)

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:26

Buni, chiar bună a fost, căci aşa cum ziceam prin alte comentarii, am probat cu ea noile murături,din toate adică. Mulţumesc frumos! Aaa, nu se ştie, poate vreodată ajungi la masa noastră.

Bunica 1

13.09.2013, 20:30

Cu mare drag !

AnyCostescu 1

13.09.2013, 20:54

ehehe...da te-ai pus pe treaba nu gluma bravo...ador fasolea...mai ales daca are si un pic de afumatura

portiadelumina 1

13.09.2013, 21:01

Any, e bună şi cu afumătură, dar fiind zi de post, am zis să fac şi aşa, pentru cei ce doresc să facă fără. În alte condiţii pun jumări, şorici, ciolan, kaiser ori chiar cârnăciori (de casă în special).

mirela0911 1

13.09.2013, 21:13

nu ma dau la o parte de la asa ceva!

portiadelumina 1

13.09.2013, 21:19

Mirela, dacă ai face asta, ai pierde un gust nemaipomenit de bun, nu că am gătit eu Mulţumesc!

Cris2711 1

13.09.2013, 22:07

nu mai plec ,pana nu imi dai

diaconta 1

13.09.2013, 22:18

ce de-a comentarii la mancarile tale mai Padre la mine abia de se aduna vreo doi

Cris2711 1

13.09.2013, 22:20

)Diuto

Constelatialeu 1

13.09.2013, 22:22

Vin eu cu afumatura sa nu mancam pe gol,asa.....

Cris2711 1

13.09.2013, 22:22

Cleme adu,adu ca vin si io)

Lia_ 1

13.09.2013, 22:32

eu nu cred ca cineva considera degradant sa mancam fasole, Doamne fereste!!!

RuxyRux 1

13.09.2013, 23:24

Doamne ce-o iubesc! ...si-arata divin! ...nu rezist...desi o prepar extrem de rar Felicitari

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:20

Cris, eşti binevenită, dar să aduci şi tu din renumiţii cârnaţi nemţeşti, că se dă startul acum la oktoberfest. Şi să ştii, cred că merg de minune şi cu fasole. )

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:22

Dia, nu zice aşa, că eu pun reţetele aproape la fel de des cum vine Crăciunul, odată pe an, de aia e aşa zarvă pe.aci, nu că-s eu prea priceput

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:23

Lia, nici nu ştii câte pot vorbi oamenii, în special (din nefericire) cei care ajung la o condiţie materială superioară, peste noapte, uitând de unde au plecat, parcă încercând să-şi şteargă definitiv urmele.

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:26

Ruxy, nci noi nu o gătim foarte des, dar măcar odată pe lună tot facem şi acest fel de mâncare. E drept, alteori facem fasole bătută ori ciorbă de fasole, la fel de bune. Mulţumesc frumos!

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:27

Adu, Cleme, adu, că mâine, duminică merge şi afumătura, cel puţin în cazul meu, fireşte.

simona72 1

14.09.2013, 06:36

Bravo Padre!!! Inca odata ne-ai inchis gurile...introducere de nota 10.

portiadelumina 1

14.09.2013, 10:49

Simona, credeam că fasolea-i cea care v-a închis gura dar e bne că şi introducerea a fost la locul ei. ) Mulţumesc!

mena29 1

20.09.2013, 09:21

Si noi mancam iahnie de fasole destul de des,in general in zilele de post!Bravo Padre!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din soia cu dovlecel (de post)