Fasole mixta cu carnati de casa si coasta afumata

de laura_n in Mancaruri de legume, 6 Feb 2013 | 4170 vizualizari

 

Poftiti la masa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole alba (eu am ales cu bob mare)
  • 100 gr fasole rosie
  • 2 carnati casa
  • 1 bucata coasta afumata de porc
  • 3 cepe albe
  • sare
  • ulei
  • boia iute
  • 3 lg bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole mixta cu carnati de casa si coasta afumata:

Am ales, spalat si pus la fiert fasolea. Am fiert-o de i-au sarit boabele, am schimbat apa de vreo 4 ori,

Ceapa am curatat-o si am taiat-o cubulete. Intr-un ceaun, am pus un pic de ulei si am pus ceapa la calit. Am adaugat bucatile de coasta afumata, carnatii taiati rondele si am lasat sa se rumeneasca. 

Dupa ce a fiert, am scurs fasolea, am mai spalat- o o data si am adaugat-o peste carne. Am adaugat cateva linguri de bulion dizolvat intr-o cana cu apa calda si am turnat peste fasole. Am adaugat sare, boia iute si am lasat sa fiarba un pic, apoi am dat la cuptor pentru vreun sfert de ora.

Am prestat rapid o mamaliguta, o salata de varza murata cu ardei si am servit cu fasolica buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole mixta cu carnati de casa si coasta afumata-0
Fasole mixta cu carnati de casa si coasta afumata-1

COMENTARII (33)

laura_n 1

07.02.2013, 11:04

Bya Ralu 1

07.02.2013, 15:20

asta cand ai pregatit????ca stau si salivez!mai ai?

laura_n 1

07.02.2013, 15:41

Gurita )) ieri am facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41