Fasole pastai cu ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 3 Sep 2014 | 19792 vizualizari

 

sunt excelente

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • busuioc
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu ceapa si usturoi:

Fasolea pastai se curata de capete,se rupe in bucati potrivite si se spala.
Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert,cand incepe sa dea in clocot se adauga fasolea pastai.
Se lasa cam 20-30 minute(pana cand este fiarta).
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline,impreuna cu condimentele.
Se adauga apa si se lasa pana se inmoaie sa fiarba la foc mic,adaugandu-se si usturoiul tocat marunt.
Fasolea pastai se scurge se pune intr-o strecuratoare si se da sub jet de apa rece.
Se adauga peste ceapa calita,punem patrunjelul proaspat si lasam cateva minute la foc potrivit,dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

05.09.2014, 04:16

Lia

- Andreea - 1

09.09.2014, 19:23

Imi aduce aminte de copilarie

Bya Ralu 1

15.09.2014, 05:06

andreea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde la vas Zepter